SAM Espoo ja SAM Helsinki järjestivät yhdessä Suomen Baseball- ja Softball-liiton kanssa kesäisen 4th of July -tapahtuman Myllypuron baseball-kentällä sunnuntaina 3. heinäkuuta.

Päivän aikana pelailtiin softballia ja nautittiin piknik-eväistä kentällä. Moni osallistuja toi makeita herkkuja SAM:n nyyttäriperiaatteella toimineeseen jälkiruokabuffettiin. Paikan päällä oli myös Mike’s Diner myymässä herkullisia burgereita ja pitämässä huolen, ettei nälkä päässyt yllättämään.

Perinteiseen tapaan arvuuttelimme myös, kuinka monta vaahtokarkkia lasikulhossa oli. Oikea vastaus oli 123 kappaletta. Kaksi lähimmäs oikein arvannutta voittivat mahtavat päivän teemaan sopivat palkinnot: toinen Los Angeles Dodgers -joukkueen lippiksen ja toinen baseball-mailan ja pallon.

Päivän kruunasi baseball-ottelu, jossa pelasivat vastakkain Suomen baseball-maajoukkue sekä Suomen baseball All Stars. Päivä oli upean aurinkoinen lämmin ja oli mahtavaa nähdä paikalla paljon iloisia ihmisiä sekä kohdata kasvokkain niin vanhoja kuin uusiakin tuttuja. Lämmin kiitos vielä kaikille osallistujille!

Suunnittelemme tapahtumaa taas ensi vuodelle, mikäli olit paikalla ja sinulla on palautetta tai kehitysehdotuksia, voit lähettää niitä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai [email protected]. Otamme kaiken palautteen kiitollisina vastaan!

kuva: Kristina Mustonen