SAM Alumni-ohjelma

SAM Alumni-ohjelma

Jos olet osallistunut Work & Travel-kesätyöohjelmaamme tai opiskellut Yhdysvalloissa apurahasäätiömme tuella, SAM Alumni-ohjelma on tarkoitettu juuri sinulle.

tule mukaan alumni-toimintaan

Etsimme Alumni-toimintaan vapaaehtoisia tiedottamaan yliopistoihin Suomi-Amerikka yhdistuksen tarjoamista nuoriso ohjelmista. Päämääränämme on saada näkyvyyttä Suomen korkeakouluissa ja ammattikorkeakouluissa sekä järjestää vuosittain vähintään yksi paikallinen Alumni–tapahtuma, jonka kohderyhmänä on opiskelijat.

Etsimme tällä hetkellä yliopistokaupungeissa vapaaehtoisia seuraaviin tehtäviin:
• Head of Alumni Chapter
• Event Planner
• Recruiter
• University Contact Person
• Social Media Manager
• Finance Manager

Vaatimukset

Alumni –vapaaehtoisena toimiminen edellyttää sitoutumista 1-2 vierailuun paikallisessa oppilaitoksessa vuositasolla ja vähintään yhden vuosittaisen tapahtuman järjestämistä (esim. Halloween-bileet, SuperBowl-valvojaiset). Lisäksi toimit linkkinä paikalliseen SAM-yhdistykseen ja raportoit heille säännöllisesti Alumni-toiminnasta.

Tarjoamme selkeät ohjeet ja materiaalit toiminnalle, jonka avulla sinun on helppo lähteä toteuttamaan Alumni-toimintaa paikkakunnallasi.

miksi mukaan?

Haluamme sinut mukaan rakentamaan vahvaa paikallista SAM Alumnia, jonka kautta pääset verkostoitumaan ja luomaan urasi kannalta tärkeitä kontakteja paikkakuntasi avaintoimijoihin.

Aktiivisimmat SAM Alumni-toimijat palkitaan vuosittaisessa palkintojenjakotilaisuudessa. Voit myös osallistua SAM:n tarjoamiin koulutustilaisuuksiin Kasvupolulle-ohjelman puitteissa.

Ilmoittaudu mukaan täältä.