Työpaikkailmoitus

Etsimme uutta yhdistyskoordinaattoria SAM Helsingille! 

Olisitko sinä SAM Helsingin uusi työntekijä tai tunnetko jonkun, joka sopisi tehtävään? 

SAM Helsinki tuo Yhdysvaltain ystävät yhteen pääkaupunkiseudulla. Olemme noin 1300 jäsenen ystävyysseura, joka tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuksia kohtaamisiin järjestämällä kiinnostavia ja laadukkaita Amerikka-aiheisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Etsimme nyt uutta yhdistyskoordinaattoria, joka innostuu tapahtumien järjestämisestä, suhtautuu yhdistyksen hallinnonpitoon huolellisesti ja haluaa kehittyä viestijänä. Tässä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle, joka etsit osa-aikaista järjestötyötä ja haluat verkostoitua Yhdysvaltain ystävien kanssa!

SAM Helsingin yhdistyskoordinaattori toimii yhdistyksen hallituksen kokousten sihteerinä ja hoitaa yhdistyksen hallintoa. Lisäksi koordinaattorin työnkuvaan kuuluu yhdistyksen jäsenpalvelujen ylläpitoa, kokous- ja tapahtumajärjestelyitä sekä viestinnän tehtäviä. Intohimoisesta suhtautumisesta Yhdysvaltoihin ei tässä työssä ole haittaa, päin vastoin! Etsimme koordinaattorin tehtävään henkilöä, joka on oma-aloitteinen, itseohjautuva ja kiinnostunut Amerikka-aiheista. 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää yleisimpien toimisto-ohjelmistojen hallintaa (esim. Teams, Word, Excel), viestinnällistä otetta työhön ja hyviä oman työn johtamisen taitoja. Hallitset yleisimmät sosiaalisen median kanavat, ehkä uutiskirjeen kirjoittaminen on sinulle jo tuttua puuhaa ja olet kiinnostunut kehittymään viestijänä. Yhdistystoiminnan tuntemuksesta on apua työn hoitamisessa, mutta yhdistyshallinnon koukeroihin perehtymisessä auttaa yhdistyksen puheenjohtaja. Toivomme, että innostut erityisesti tapahtumien ideoinnista ja järjestämisestä, sillä tapahtumajärjestäminen on tärkeä osa koordinaattorin työtä. Ennen kaikkea odotamme sinulta ennakkoluulotonta asennetta, innostusta oppia uutta ja valmiutta tarttua ripeästi toimeen. 

Yhdistyskoordinaattorin työ sopii erinomaisesti vaikkapa opintojen oheen. Työaika on 10-15 tuntia viikossa ja palkka on 13,50€/h. Työajat ovat joustavat, tapahtumat ja kokoukset ovat pääsääntöisesti iltaisin ja työtä tehdään etänä. Hallituksen kokoukset ja monet tapahtumat vaativat kuitenkin koordinaattorin läsnäoloa. Yhdistys tarjoaa koordinaattorille työvälineet. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta toivoisimme, että voisit aloittaa työssä mahdollisimman pian. 

Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon yhdistyksen sähköpostiin [email protected] viimeistään tiistaina 6.9.2022. 

Lisätietoja työtehtävästä antaa yhdistyksen puheenjohtaja Siiri Nousiainen sähköpostitse [email protected] ja puhelimitse 0408329564 29.8. klo 16-17, 31.8. klo 16-17, 1.9. klo 9-10 ja 2.9. klo 9-10.