Olisitko sinä SAM Helsingin toimistokoordinaattorin sijainen tai tunnetko jonkun, joka sopisi tehtävään? SAM Helsinki etsii äitiysvapaan sijaista osa-aikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2021 asti. Työ alkaa sopimukseen mukaan huhtikuussa.

SAM Helsingin koordinaattorina pääset verkostoitumaan Amerikka-aiheiden parissa ja järjestämään erilaisia tapahtumia. Työntekijä toimii yhdistyksen hallituksen kokousten sihteerinä ja hoitaa yhdistyksen taloutta ja hallintoa. Lisäksi työntekijä huolehtii jäsenpalvelusta, kokous- ja tapahtumajärjestelyistä sekä viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä.

Etsimme koordinaattorin sijaisuuteen henkilöä, joka on oma-aloitteinen, energinen ja kiinnostunut Yhdysvalloista. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää yleisimpien tiedonhallinta- ja IT-järjestelmien hallintaa (esim. Teams, Word, Excel) ja viestinnällistä otetta työhön sekä organisointitaitoja. Hallitset yleisimmät sosiaalisen median kanavat, ehkä uutiskirjeen kirjoittaminen on sinulle jo tuttua ja olet kiinnostunut kehittymään viestijänä. Yhdistystoiminnan tuntemuksesta on apua työn hoitamisessa. Ennen kaikkea odotamme sinulta ennakkoluulotonta asennetta, innostusta oppia uutta ja valmiutta tarttua ripeästi toimeen sekä itsenäistä työskentelyotetta.

Tässä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle, joka etsit osa-aikaista toimistotyötä ja haluat verkostoitua Yhdysvaltain ystävien kanssa! Työsuhde on määräaikainen äitiysvapaan sijaisuus ja työsuhde jatkuu 31.12.2021 asti. Työtä on n. 10–15 h viikossa ja työajat ovat joustavat. Palkka maksetaan tuntiperustaisesti ja se on 13,5 eur/h. Työ sopii hyvin vaikkapa opintojen oheen. Työtä tehdään etänä, sillä SAM Helsingillä ei ole juuri nyt vakituisia toimistotiloja. Tapahtumat ja kokoukset ovat pääsääntöisesti iltaisin. Työ alkaa sopimukseen mukaan huhtikuussa.

Laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n yhdistyksen sähköpostiin: [email protected] perjantaihin 19.3.2020 klo 15 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti, mikäli kiinnostuit tehtävästä!

Lisätiedot työpaikasta antaa yhdistyksen puheenjohtaja Siiri Nousiainen, [email protected] ja 040 832 9564. Tavoitettavissa ke 10.3. ja to 11.3. klo 13–15 sekä ma 15.3. ja ke 17.3. klo 16–18.