SAM Helsinki järjesti 8.6. jäsenilleen after work -henkisen vierailun Nina Orellin meikkistudiolle. Nina ja yhdysvaltalaisen Emani-kosmetiikkamerkin maahantuojan Melon Oy:n Amanda kertoivat meille tämän kesän Hollywoodin kuumimmista kosmetiikka- ja meikkitrendeistä. Meitä Helsingin SAMilaisia oli paikalla viisi.

Yksi osallistujista pääsi istumaan Ninan meikkituoliin, jossa hänelle loihdittiin Emanin korkeatasoisilla, huippumeikkitaiteilijoille suunnitelluilla, herkälle ja vaativalle iholle soveltuvilla tuotteilla toiveiden mukaan smokey eye -iltameikki. Siitä olikin sitten sopiva lähteä torstai-illan viettoon! Samalla me muut saimme opastusta meikkauksen kikkoihin ja ihonhoitoon, ja vinkkejä mm. luomivärien rohkeampaan käyttämiseen sen ikuisen ruskean tai nuden sijaan. Kuka tiesi, että vihreät silmät saadaan tuotua parhaiten esiin pinkillä ja violetilla?

Illan mittaan nautittiin hieman kuplivaa ja mansikoita, ja lopuksi kaikilla oli mahdollisuus tehdä tuoteostoksia mukavalla 20% alennuksella. Shoppailu oli helppoa Ninan ja Amandan opastaessa jokaista henkilökohtaisesti – ja viisi ihmistä ostaa muuten aika paljon, kun ale on kohdillaan ja sille päälle sattuu.

Jos sinullakin on tarve päivittää meikkiarsenaalisi, ilahdut kuullessasi että Nina myöntää kaikille SAM Helsingin jäsenille samaisen alennuksen kaikista studion tuotemerkeistä elokuun loppuun asti. Ohjeet alennuksen hyödyntämiseen löydät jäsenkirjeestämme, joka on lähetetty jokaiselle jäsenelle sähköpostilla.

Make-up Studio Nina Orell on tehnyt töitä kauneutemme eteen jo 30 vuoden ajan. Studio on joustavasti auki ajanvarauksella ja tarjoaa ammattitaitoisten meikkausten sekä tuotemyynnin lisäksi myös meikkikursseja, maskeerausta, valokuvausta ja kampauksia. Ennen Alvar Aallon kadulle suuntaamista kannattaa varmistaa, että Nina on paikalla. Nina tulee sovittaessa myös luoksesi tai vaikkapa yrityksesi tiloihin. Lisätietoja täältä: https://www.ninaorell.fi/

Emanin tuotteista voit lukea täältä: https://www.emani.fi/

Nina ja Amanda kiittävät mukavasta illasta ja toivottavat kaikki SAM Helsingin jäsenet tervetulleiksi vastaisuudessakin. Me vierailleet SAM Helsingin jäsenet kiitämme Ninaa ja Amandaa inspiroivasta illasta, ja tekstin kirjoittaja uskoo, etteivät käyntimme studiolla suinkaan jää tähän.

 

Teksti: Katri Einamo, SAM Helsingin hallituksen jäsen