Haluaisitko tutustua pääkaupunkiseudulla asuviin amerikkalaisiin ja saada uusia ystäviä ja kokemuksia? Tule mukaan FinnFriend-ohjelmaan! 

Yhdistyksemme toiminta pohjaa Suomen ja Yhdysvaltain kansojen väliseen ystävyyteen ja haluamme tuoda Yhdysvaltain ystävät pääkaupunkiseudulla yhteen. Nyt selvitämme jäsentemme kiinnostusta FinnFriend-kummiohjelmaan, jonka tarkoituksena olisi auttaa suomalaisia ja täällä asuvia amerikkalaisia kohtaamaan ja tutustumaan. Ohjelma edistäisi kulttuurivaihtoa sekä auttaisi maahan muuttaneita amerikkalaisia kotoutumaan.

Ajatuksenamme on koota suomalaisista ja amerikkalaisista koostuva ryhmä, joka tapaisi SAM Helsingin fasilitoimana vuoden aikana muutaman kerran. Ryhmätapaamiset voisivat olla esimerkiksi retkiä luontoon ja kulttuuritapahtumiin tai tutustumista erilaisiin harrastuksiin ja suomalaisiin perinteisiin.

Teimme lomakkeen, jolla selvitämme jäsentemme kiinnostusta ohjelmaa kohtaan. Lomakkeen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Vastausten pohjalta kehitämme ideaa lisää ja keräämme sitovat ilmoittautumiset myöhemmin. Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin. Kyselyyn pääset tästä.