Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

4th of July: piknik & livemusiikkia

4.7.2019 @ 17:00 - 20:00

Tänä kesänä SAM Helsinki ja SAM Espoo juhlistavat USA:n kansallispäivää 4th of July -piknikillä. Tapahtumapaikka on Etelä-Helsingin kauniissa Tähtitorninvuoren puistossa (Etelärannan Vanhalta kauppahallilta n. 5min kävely puistoon)

Luvassa on musiikkia, kesäistä hauskanpitoa ja sinipunavalkoista ohjelmaa Amerikan ystävien kanssa!
Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. Kutsu siis mukaan perhe, ystävät, työkaverit, sukulaiset ja naapurit! Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Livemusiikkia
Larry Peninsula Acoustic
Oulusta maailmalle ponnistavan Peninsulan kappaleita on päässyt USA:n countrymusiikin listojen kärkisijoille asti – nyt tämä lahjakas artisti heittää meille keikan, tule siis mukaan kuuntelemaan!
Soittoajat klo 17.30 ja klo 18.30

Ruoka & juoma
Hampurilaiset: Mike’s Diner pitää huolen siitä, että suolaisen nälkä ei pääse yllättämään. Dinerin burgerit ovat aivan omaa luokkaansa ja nyt niitä pääsee testaamaan! Grilli on kuumana koko tapahtuman ajan.
Jälkiruoka-nyyttäripöytä: Amerikkalaiseen tapaan voit tuoda tullessasi pientä makeaa yhteiseen jälkiruokapöytäämme. Nam!
Omia eväitä saa toki myös tuoda ja muistathan ottaa tarvitsemasi piknikvarusteet mukaan.

Muu ohjelma
4th of July Photo Booth – kuvauta itsesi ja kaverisi 4th of July -tunnelmissa!
Perinteiseen tapaan perheen pienimmille ja lapsenmielisille on jälleen tarjolla katuliitupiirustusta. Parhaat piirustukset palkitaan I Love SAM -pinsseillä.

ps. Muista RED, WHITE & BLUE
Heittäydy mukaan aitoamerikkalaiseen fiilikseen ja anna juhlavärien näkyä pukeutumisessasi. Parhaat asut palkitaan!

Tiedot

Päivämäärä:
4.7.2019
Aika:
17:00 - 20:00