Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Minun Amerikkani -webinaari: Laura Kihlström ja Anna Bedient

14.10.2021 @ 18:00 - 19:00

SAM Helsingin Minun Amerikkani -webinaarissa vierailee kiinnostavia henkilöitä, jotka kertovat suhteestaan Yhdysvaltoihin. Torstaina 14.10. klo 18-19 vieraaksemme saapuvat Amerikasta, rakkaudella -podcastin juontajat Anna Bedient ja Laura Kihlström, jotka liittyvät seuraamme suoraan Coloradosta ja Helsingistä.

Podcastissa Yhdysvalloissa pidempään asuneet siskokset keskustelevat amerikkalaisesta yhteiskunnasta ja politiikasta maanläheisesti ja maahanmuuttajan näkökulmasta. Tule kuulemaan, miten podcast on saanut alkunsa ja miltä Yhdysvallat on näyttänyt viime vuosina suomalaisen maahanmuuttajan silmin!

Tapahtuman juontaa Katri Tammela, jonka suosittu matkablogi Ne Tammelat on varmasti monelle Amerikan-matkailusta kiinnostuneelle tuttu. Katri ylläpitää blogia miehensä Ilkan kanssa, ja he ovat tutustuneet mitä erikoisimpiin matkakohteisiin ympäri maailmaa. Löydät heidät myös Instagramista.

Webinaari on avoin kaikille kiinnostuneille, mutta tapahtumaan tulee ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki tunti ennen tapahtuman alkua.

Ilmoittaudu mukaan täällä!

Tiedot

Päivämäärä:
14.10.2021
Aika:
18:00 - 19:00