Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yhdysvaltain historia yksissä kansissa – kirjailijahaastattelussa Markku Henriksson

22.3.2021 @ 18:00 - 19:00

Mistä saapuivat Pohjois-Amerikan ensimmäiset asukkaat? Kuka järjesti Bostonin teekutsut? Miten saivat alkunsa kiitospäivä ja vappu? Entä miksi Donald Trumpista tuli Yhdysvaltain presidentti?

Näihin ja lukemattomiin muihin kysymyksiin vastaa uunituore tietokirja, Markku Henrikssonin Tähtilipun maa – Yhdysvaltain alueen historia. Kirja on kattava perusteos, joka kertoo Yhdysvaltain alueen historian aina varhaisista intiaanikulttuureista vuoden 2020 presidentinvaaleihin asti.

SAM Helsingillä on ilo ja kunnia saada Markku Henriksson kirjailijahaastatteluun ja haluamme kutsua mukaan myös sinut! Tervetuloa seuraamaan webinaaria maanantaina 22.3. klo 18.00-19.00. Noin tunnin ajan keskustelemme Henrikssonin kanssa sekä hänen kirjastaan että Yhdysvaltain historiasta yleisesti. Tilaisuudessa myös yleisö pääsee esittämään kysymyksiä.

Tapahtuma on kaikille avoin ja se järjestetään virtuaalisesti Zoomissa. Ilmoittauduthan sunnuntaihin 21.3. mennessä. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin ja -ohjeet sähköpostitse tapahtumapäivänä klo 15.00 mennessä. Ilmoittaudu täällä.

Haluatko aina saada kutsun SAM Helsingin tapahtumiin? Liity nyt jäseneksi! SAM-jäsenenä saat kutsun säännöllisesti järjestämiimme tapahtumiin, SAM Suomen järjestämiin seminaareihin sekä neljä kertaa vuodessa ilmestyvän SAM Magazine -lehden kotiin kannettuna. Yhdistyksessä toimii myös kirjallisuuspiiri sekä järjestämme suosittuja englannin keskustelukursseja. Jäsenenä olet myös mahdollistaja ja tuet suomalaisten kansainvälistymistä. SAM Suomen kautta mahdollistat korkeakouluopiskelijoiden jatko-opintoja ja tutkimustyötä amerikkalaisissa yliopistoissa apurahojen kautta. Vuoden jäsenyyden hinta on vain 39 € (alle 27 v. opiskelijahinta 25 €, perhejäsenyys 25 €).

Eikä tässä vielä kaikki kun liityt nyt, niin saat huikean 35 % alennuksen Markku Henrikssonin kirjasta. Tätä etua ei kannata missata, jäseneksi voit liittyä täällä!

Tiedot

Päivämäärä:
22.3.2021
Aika:
18:00 - 19:00