Olisitko sinä SAM Helsingin uusi työntekijä tai tunnetko jonkun, joka sopisi tehtävään?

SAM Helsingin koordinaattorina pääset verkostoitumaan Amerikka-aiheiden parissa ja järjestämään erilaisia tapahtumia. Työntekijä toimii yhdistyksen hallituksen kokousten sihteerinä ja hoitaa yhdistyksen taloutta ja hallintoa. Lisäksi työntekijä huolehtii jäsenpalvelusta, kokous- ja tapahtumajärjestelyistä sekä viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä.

Etsimme koordinaattorin tehtävään henkilöä, joka on oma-aloitteinen, energinen ja kiinnostunut Yhdysvalloista. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää yleisimpien tiedonhallinta- ja IT-järjestelmien hallintaa (esim. Teams, Word, Excel) ja viestinnällistä otetta työhön sekä organisointitaitoja. Hallitset yleisimmät sosiaalisen median kanavat, ehkä uutiskirjeen kirjoittaminen on sinulle jo tuttua ja olet kiinnostunut kehittymään viestijänä. Yhdistystoiminnan tuntemuksesta on apua työn hoitamisessa. Ennen kaikkea odotamme sinulta ennakkoluulotonta asennetta, innostusta oppia uutta ja valmiutta tarttua ripeästi toimeen sekä itsenäistä työskentelyotetta.

Tässä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle, joka etsit osa-aikaista toimistotyötä ja haluat verkostoitua Yhdysvaltain ystävien kanssa! Työ sopii hyvin vaikkapa opintojen oheen. Työtä on n. 10-15 h viikossa ja työajat ovat joustavat. Tapahtumat ja kokoukset ovat pääsääntöisesti iltaisin. Toimisto sijaitsee Etelärannassa, mutta myös etänä voi työskennellä. Työ alkaa sopimukseen mukaan, mieluiten elokuussa.

Laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n yhdistyksen sähköpostiin: [email protected] perjantaihin 7.8.2020 klo 15 mennessä.

Lisätiedot työpaikasta puheenjohtaja Pirve Harakka, [email protected] ja
044 9747 547. Tavoitettavissa ma 6.7. ja ti 7.7. klo 10-12 sekä ma 27.7. ja ti 28.7 klo 14-16.