Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

4th of July Picnic 2023

9.7.2023 @ 12:00 - 17:00

Below in English!

Have a Fun Family 4th of July piknikin, grilled cheese -leipien, softballin ja baseballin merkeissä!

Tervetuloa viettämään Yhdysvaltain itsenäisyyspäivän hengessä piknik-päivää Myllypuron upealle kansainväliset mitat täyttävälle baseball-stadionille sunnuntaina 9.7. Päivän aikana sinulla on mahdollisuus pelata hupimielessä slow pitch softballia, joka on helppo laji ja sopii kaikille, sekä kokeilla baseballin lyömistä syöttötunnelissa.

Sanga Foodtruck saapuu paikalle myymään grilled cheese -leipiä, ja Bike Cafe tarjoaa helpotusta kahvihampaan kolotukseen. Makeannälkään löytyy apu SAM:n perinteisestä, nyyttäriperiaatteella toimivasta jälkiruokabuffetista. Päivä huipentuu East City Giantsin cheerleading-esitykseen sekä baseball-otteluun Helsinki Metsin ja Espoo-Exposen välillä.

Ota mukaan piknik-varusteet ja iloinen mieli ja tule viettämään kanssamme kesäinen päivä täynnä Amerikka-fiilistä!

RUOKA

Ota mukaan haluamasi piknik-eväät ja varusteet – muista varsinkin vesi, hattu, ja aurinkorasva! Voit myös osallistua nyyttäriperiaatteella toimivaan SAM:n perinteiseen jälkiruokabuffetpöytään. Paikalla on myös Bike Cafe huolehtimassa kahvin myynnistä ja Sanga Foodtruck, joka myy grilled cheese -leipiä + virvoitusjuomia/vettä. Tarjolla on kolmea eri leipää: perinteinen, vege, ja liha hintaan 10 – 12 euroa. Maksuvälineenä käy kortti tai käteinen.

SOFTBALL JA BASEBALL

Pyrimme saamaan kasaan SAM Helsingin ja SAM Espoon jäsenistä koostuvan joukkueen. Mikäli haluat päästä mukaan pelaamaan, ilmoittaudu osoitteeseen [email protected] 14.6. mennessä. Slow pitch softball on kaikille sopiva laji, eikä osallistuminen vaadi aiempaa kokemusta. Pelailu on rentoa ja leikkimielistä ja saat paikan päällä opastusta ja välineet peliin.
Jos tykkäät mieluummin kannustaa, voit seurailla softball-pelejä piknikin lomassa. Päivän aikana pääset myös kokeilemaan baseballin lyömistä syöttökonetta vastaan. Klo 15.30 alkaen seuraamme baseball-ottelua, jossa pelaavat vastakkain Helsinki Mets ja Espoo-Expose. Arvomme paikan päällä pelin aloituspallon heittäjän yleisön joukosta, arvontaan voi osallistua SAMin ständillä kello 15 mennessä.

PAIKKA

Tapahtumapaikkana toimii Myllypuron liikuntapuiston kupeessa sijaitseva baseball-kenttä (Jäätanssipolku 1). Itäkeskuksen metroasemalta on paikkaan vajaa kilometrin kävelymatka, ensin Olavinlinnantietä ja sitten Jäätanssipolkua Itäkeskuksen peruskoulun vasenta puolta perille. Myllypuron liikuntapuistossa on myös pysäköintialue.

TERVETULOA MUKAAN!

Mitä? Hauskanpitoa, softballia, piknik ja baseball-ottelu
Milloin? Sunnuntaina 9.7.2023. Tapahtuma alkaa klo 12.00. Baseball-ottelu alkaa noin kello 15.30 ja päättyy 19.30 mennessä.
Missä? Myllypuron baseball-kenttä (Jäätanssipolku 1)
Tapahtuma on avoin ja ilmainen kaikille, eikä vaadi ilmoittautumista! Kutsu siis mukaan niin ystävät, perhe, naapurit ja sukulaiset. Järjestäjinä toimivat SAM Espoo, SAM Helsinki sekä Suomen Baseball ja Softball Liitto.

Have a Fun Family 4th of July with a picnic, grilled cheese sandwiches, softball and baseball!

Welcome to a picnic day in the spirit of US Independence Day at Myllypuro’s fabulous international baseball stadium on Sunday 9 July. During the day you will have the chance to play slow pitch softball, an easy game for everyone, and try your hand at hitting a baseball in the pitching tunnel.
COME AND JOIN US!
What? Fun, softball, picnic and a baseball game
When? Sunday 9.7.2023. The event starts at 12.00. The baseball game will start around 3.30pm and will end at 7.30pm.
Where? Myllypuro baseball field (Jäätanssijanpolku 1)
The event is open and free to everyone, and does not require registration! So invite your friends, family, neighbours and relatives. Organised by SAM Espoo, SAM Helsinki and the Baseball and Softball Association of Finland.

Tiedot

Päivämäärä:
9.7.2023
Aika:
12:00 - 17:00

Tapahtumapaikka

Myllypuron liikuntapuisto
Myllytontunpolku 1
Helsinki, Uusimaa 00920 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjät

SAM Espoo
SAM Helsinki
Suomen Baseball ja Softball liitto