Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SAM Helsinki kutsuu kaikki juhlistamaan Pyhän Patrickin Päivää!

17.3.2023 @ 16:00 - 18:00

Joka vuosi maaliskuun 17. päivä Yhdysvallat verhoutuvat kauttaaltaan vihreään – jopa Chicago-joki värjätään kirkkaan vihreäksi juhlan kunniaksi. Syynä tähän on tietysti Pyhän Patrickin päivä, jolloin Yhdysvalloissa juhlistetaan Irlantia, Irlannin-Amerikkalaisia, ja irlantilaista kulttuuriperintöä. Yhdysvalloissa nimensä juhlapäivälle antanutta Pyhää Patrickia tuskin muistetaan, mutta irlantilaisuuden juhliminen on rakas ja riehakas perinne monille. Me SAM Helsingissä haluamme jakaa Pyhän Patrickin päivän juhlailon jäsentemme kanssa!

SAM Helsinki kutsuu kaikki jäsenensä (ja muut tilaisuudesta kiinnostuneet) tapaamaan toisiaan rennoille ”äftereille” perjantaina 17.3. klo 16.00-18.00 American Barissa, Hotelli Tornin 2. kerroksessa, osoitteessa Yrjönkatu 26.

Mikä olisikaan parempi syy kokoontua yhteen kuin Pyhän Patrickin päivä, jota saamme yhdessä juhlistaa Suomi-Amerikka hengessä! Tule yksin tai yhdessä kaverisi kanssa – SAM Helsinki on aina uusia ystäviä vailla ja tarjoaa mielekästä tekemistä niin vanhoille kuin uusille Amerikan ystäville. Nähdään siis American Barissa 17. maaliskuuta!

Tiedot

Päivämäärä:
17.3.2023
Aika:
16:00 - 18:00

Tapahtumapaikka

American Bar, Hotelli Torni
Yrjönkatu 26
Helsinki, Uusimaa 00100 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto