Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SAM Helsingin pikkujoulut

9.12.2019 @ 17:30 - 20:00

Tervetuloa SAM Helsingin pikkujouluihin!

Tule virittäytymään joulutunnelmaan ja juhlimaan kulunutta vuotta SAM Helsingin pikkujouluihin maanantaina 9.12 klo 17.30 alkaen. Tarjolla on jouluista juomaa ja pikkunaposteltavaa hyvässä seurassa.

Illan aikana pelaamme USA:ssa erittäin suosittua ja hauskaa ”white elephant gift exchange” lahjanvaihtopeliä. Mikäli haluat osallistua peliin, tuo mukanasi lahja, joka on arvoltaan enintään 10 eur. Lahja voi olla myös itsetehty tai (hyväkuntoinen) kierrätetty. Pelin pitämiseksi jännittävänä lahja voi olla hauska, kiva tai outo. Olet erittäin tervetullut myös ilman lahjaa, mutta sitten et voi osallistua peliin.

Tapahtuma on vain SAM Helsingin jäsenille. Voit ilmottautua tapahtumaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected].


Come join us for a fun evening in good company at our SAM Helsinki Christmas Party on December 9th at 5:30 pm.

We will be serving festive drinks and snacks at the party to set you in the Christmas mood aswell as organizing a white elephant gift exchange, a fun twist on the traditional Secret Santa game. To be able to participate in the game, bring a small gift of max. 10 eur. It can also be self-made or recycled. You’re more than welcome to come without a gift too, but then you won’t be able to participate in the game.

Hope to see you there!

Sign up for the event by sending an email to [email protected] with your first and last name. The event is only for members of SAM Helsinki.

 

Tiedot

Päivämäärä:
9.12.2019
Aika:
17:30 - 20:00

Tapahtumapaikka

Helsingin Suomi-Amerikka Yhdistys, Eteläranta 6 A 8

Järjestäjä

SAM Helsinki