Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Matkailuilta bloggaajien kanssa

14.1.2020 @ 17:00 - 20:00

Tervetuloa SAM Helsingin matkailuiltaan!

Tule kuulemaan kokeneiden matkabloggaajien parhaat vinkit Yhdysvalloissa matkustamiseen Hard Rock Cafe Helsinkiin tiistaina 14.1.2020 klo 17.

lllan aikana kuulet matkabloggaajien Yhdysvaltojen suosikkikohteista New Yorkissa, Floridassa sekä Kaliforniassa. Sinulla on myös mahtava tilaisuus voittaa liput matkamessuille, sillä arvomme osallistujien kesken kaksi lippua samalla viikolla oleville messuille sekä 50 euron Hard Rock Cafen lahjakortin.

Tapahtuma on maksuton jäsentapahtuma, mutta jäsen voi ottaa mukaan yhden tai kaksi avecia. Jäsenet saavat yhden ilmaisen juoman (virvoitusjuoma, pieni olut tai lasi viiniä) sekä kaikille osallistujille on tarjolla pikku naposteltavaksi nachoja. Muuten juomia ja ruokia voi tilata omakustanteisesti edullisilla Happy Hour hinnoilla.

Bloggaajien esittelyt ja linkit heidän blogisivustoille:

Stilettikorkokanta-blogista tuttu Ulla Alakangas matkustaa Jenkeissä 1-3 kertaa vuodessa. Yksi hänen suosikkipaikoistaan on eteläinen Florida, jossa hän on suorittanut matkailun liikkeenjohdon opintoihin kuuluvan työharjoittelun pienlentokonefirmassa ja vapaana kirjoittajana. Mikä saa bloggaajan palaamaan aina uudelleen tähän osavaltioon – tule kuulemaan Ullan parhaat matkavinkit Floridaan!

http://stilettikorkokanta.blogspot.com/

Tunnelma New York Cityssä on kuin suoraan elokuvista. Upeat pilvenpiirtäjät, klassiset nähtävyydet ja kaupungin syke tempaavat mukaansa jokaisen siellä vierailevan.
Ne Tammelat- matkablogin Katri ja Ilkka ovat valloittaneet Manhattanin kaikki kolme kuuluisaa pilvenpiirtäjää ja ovat löytäneet lisäksi myös hieman erikoisempia kohteita. Lähes koko Manhattania kiertää naru, mistä ihmeestä on kyse?

https://netammelat.fi/

Sanna Kanninen, maailman ympäri matkaaja, kirjoittaa Seven Seas nimistä matkablogia. Sanna on käynyt yli kaksikymmentä kertaa Amerikassa ja viettänyt paljon aikaa Kaliforniassa ja nimeääkin Los Angelesin suosikikseen. Hän on julkaissut Enkelten kaupungista myös sähköisen matkaoppaan, joka on ladattavissa hänen blogisivuiltaan. Tule kuulemaan vinkit Los Angelesiin!

https://www.sevenseas.fi/

Tiedot

Päivämäärä:
14.1.2020
Aika:
17:00 - 20:00

Tapahtumapaikka

Hard Rock Cafe Helsinki

Järjestäjä

SAM Helsinki