Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tule mukaan SAM Helsingin virtuaaliseen matkailuiltaan!

18.5.2020 @ 18:00 - 19:00

Moni meistä varmasti oli suunnitellut USAn matkaa tälle vuodelle, mutta tämä kevät on muuttanut kaiken. Nyt kun matkustaminen ei ole mahdollista, niin voimme kuitenkin yhdessä muistella ihania reissuja ja unelmoida tulevista matkoista Yhdysvaltoihin.
SAM Helsinki järjestää verkkotapahtumana ma 18.5. klo 18-19.30 matkailuillan, jossa jäsenet jakavat omia matkamuistojaan ikimuistoisilta Amerikan reissuiltaan. Tule ihmeessä linjoille kuuntelemaan ja katselemaan sekä inspiroitumaan ja saamaan lievitystä Amerikan kaipuuseen! Tilaisuuteen osallistujiksi ovat tervetulleita myös ystävät ja tuttavat, joita USA ja SAMin toiminta kiinnostaa.
Onko sinulla jokin erityinen paikka tai erikoinen vinkki, josta haluat kertoa muille? Kaikenlaiset kuvat ja tarinat ovat tervetulleita. Ilmoittaudu Elsalle etukäteen sähköpostitse, mikäli haluat kertoa oman muistosi kuvan kera.
Kerro viestissäsi, mikä paikka ja liitä mukaan hyvälaatuinen kuva: [email protected]

Aika: ma 18.5. klo 18-19
Paikka: Verkkotapahtuma. Kaikki ilmoittautuneet saavat linkin sähköpostiin, jonka kautta pääsee osallistumaan tapahtumaan. Tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen ja nettiyhteyden. Osallistuminen on helppoa!
Ilmoittautuminen: Paikkoja rajoitettu määrä. Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Tiedot

Päivämäärä:
18.5.2020
Aika:
18:00 - 19:00